دانلود فیلم, مطالب آموزشی

استیو جابز در دانشگاه استنفورد

در ادامه سخنرانی استیو جابز در دانشگاه استنفورد رو قرار دادیم که بنظرم هر یک از ما مهندسین (!) باید روی این سخنرانی فکر کنیم….

 

نوشته های مشابه

1 دیدگاه در “استیو جابز در دانشگاه استنفورد

  1. میم عین گفت:

    “حتی کسانی که می خواهند به بهشت بروند آرزوی مرگ نمی کنند”
    نه درست نیست و علت این اشتباه آن است که شما مرگ را کلّی بیان می کنید.آیا کسی که برای خدا و در راه خدا است بهتر از شهادت وجود دارد؟ نه ؛ این است که من باید بدانم.آن وقت که ما آرزوی مرگ در راهِ حق ,برای دفاع از مظلوم ,… کنیم وکفن بپوشیم آیا دیگر کسی می تواند ظلم کند؟؟؟؟
    “مرگ مقصد مشترکِ همه ی ما است”
    این درست نیست.مقصد همه ی افراد مشترک نیست.که واضح ترین مقاصدِ انسان دو دسته است بهشت و جهنّم که آن نیز شامل درجات متفاوتی است.
    “مرگ بهترین و تنها دست آوردِ باورپذیرِ و غیر قابلِ انکار زندگی است”
    کدام دست آورد را می گویی؟دست آوردِ ما ایمان و اعمالِ صالح ما است.کدام انسانِ عاقلی مرگ را بدونِ در نظر گرفتنِ هدفِ آن دست آورد به شمار می آورد؟چه به دست آوردی در حالی که مهلتِ زندگی را از دست داده ای؟چه به دست آورده ای؟با چه هدفی ،به چه سمتی و با چه احکامی،این است که شهادت با مرگ ِ طبیعی فرق می کند.فرقی به اندازه ی فاصله ی بین دو اتمِ هیدروژن.
    “پس آن را[زمان را] در زندگی کردن با غیر از “خود” هدر ندهید در تله ی تعصباتِ دینی گرفتار نشوید که این زندگی کردن با حاصلِ تفکراتِ دیگران است…جرأت پیروی از قلب و ادراکاتِ شهودی خود را داشته باشید…..”
    شما از ‘خود’ حرف می زنید؛درست و حرفی منطقی است ولی شما ‘خود’را در چه تعریف می کنید؟آیا خودِ شما با خودی که خدا برای شما تعیین کرده تفاوتی دارد یا نه؟ شما از تعصّباتِ دینی می گویید ؛چرا؟ چرا از دین فرار کنیم(چون شما آن را تله نامیدید)مگر دین چه تناقضی با علم و دنیا و عالم ماده دارد؛مگر دین (اسلام ناب محمدی)چه بدی دارد؟اگر دینداری ،زندگی کردن با حاصلِ تفکرات دیگران است(به صورتِ مطلق)پس وحی چیست؟امامت چیست؟نبوت چیست؟و…. و ما این دین را از متخصص (مرجع تقلید)می آموزیم .چون که عقل به ما می گوید که وقتی چیزی را نمی دانیم به متخصص مراجعه کنیم.کجای دین خلاف عقل است و کجای تعقل خلاف دین؟شما به ما می گویید که جرأت پیروی از ادراکات ِ شهودی را داشته باشیم ولی من به شما می گویم که از فطرت و عقل ِ خود کمک گیرید و از راهنمایی های خداوند بهره گیرید.
    (نکته ی قابل توجه این است که این یک نظر شخصی است و ممکن است دارای اشتباهات ِ فراوان باشد و نکته ی بعد آن آست که من این متن را از روی ترجمه ی فیلم نوشتم و جواب هم دادم و ممکن است که ترجمه اشتباه باشد بنابراین جواب ها از پایه اشتباه باشد و در گفتار چیز دیگر یا کونه ی دیگری باشد.و همچنین با تشکر از سایت masaf.ir و استاد رائفی پور که مقداری از این متن را از صوت ِایشان با تغییر و تصرّف اختباس کردم)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *